DESPRE NOI

În urma cu ceva timp, un om de afaceri câmpinean, întreprinzător - Florin Abagiu, și echipa sa, și-a propus să dezvolte un proiect îndrăzneț, care să reunească, în același areal, servicii de cazare, nutriție, recuperare/reabilitare medicală și wellness.

Centrul SEVA va cuprinde facilități pentru toate serviciile enumerate mai sus, după cum urmează:

SEVA NUTRITIE: asigură promovarea unei nutriții sănătoase, de tip Herbalife, cu nuci și semințe, cu miere, care conțin nutrimentele necesare organismului.

SEVA TABERE & CANTONAMENTE: asigură organizarea de tabere sportive și cantonamente pentru copii care iubesc mișcarea si sportul.

SEVA RECUPERARE/REABILITARE : Centrul va cuprinde masaj, terapie laser, terapie shockwave, termoterapie (nămol și parafină), acupunctură.

SEVA WELLNESS: cu servicii de Saună umedă, salon de masaj, dușuri etc.

Planuri de viitor pentru centrul SEVA: Chiar dacă investiția de până acum a implicat un efort financiar important din partea finanțatorului, dezvoltarea proiectului nu se oprește aici.

 

Vă așteptăm cu drag, să ne treceți pragul și să testați adevăratul STIL DE VIAȚĂ pe care SEVA îl propune intregii familii.

 

 

CONCEPT

Sub numele de SEVA am dezvoltat un concept original, care oferă servicii diverse pentru un stil de viață sănătos, adresat întregii familii.

Centrul integrat de cazare, nutriție, recuperare /reabilitare și sport în aer liber SEVA s-a născut din dorința de a susține sănătatea familiei și, implicit, a comunității câmpinene și nu numai.  Centrul se adresează grupurilor de sportivi, familiilor, companiilor si angajaților acestora și, nu in ultimul rând, specialiștilor în domeniu, care pot profesa într-un mediu de lucru profesional, cu dotări de tehnologie înaltă, oferind pachete speciale, cu un raport optim calitate preț.

Echipa centrului este formată din specialiști cu experiență în domeniul medical, nutrițional și sportiv, uniți de același concept „SEVA - SPORT ȘI ECHILIBRU NUTRIȚIONAL PENTRU O VIAȚĂ ARMONIOASĂ”.

 

FACILITATI

Centrul nostru s-a dezvoltat plecând de la ideea susținerii sănătății pentru a promova un stil de viață activ și sănătos. Deoarece focusul nostru se întreaptă, în egală masură, spre schimbarea vieții oamenilor, ajutându-i să obțină un stil de viață sănătos, activ și oferindu-le posibilitatea de a atinge echilibrul și armonia dorite în domeniul nutriției, dar și în direcția susținerii sănătății, am dezvoltat servicii care vin în sprijinul starii de bine. și anume, servicii sportive, de wellness, de recuperare/reabilitare medicală infantilă și sportivă, dar și distractive.

 

© SEVA Hotel & Restaurant 2016.

LOCATIE

Str. Paris Nr. 1,

105600 Campina, Prahova

Tel:+4 0727 735 799

office@hotelclubseva.ro

 

SOCIAL MEDIA

PROGRAM

Lu- Du: 8:30- 22:00

 

sus

>