RESTAURANT

Imbinand eleganta cu rafinamentul, arta culinara cu serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul special calificat, restaurantul SEVA devine locul ideal unde puteti petrece clipe de neuitat. Punem accent pe calitate si dorim ca in cadrul oricarui eveniment desfasurat in aceasta locatie sa castigam increderea si respectul dumneavoastra.

 

Intr-o atmosfera calda si eleganta, restaurantul SEVA, cu o capacitate de 80 de locuri dotat cu aer conditionat, 50 de locuri la terasa, internet WiFi, TV LCD va ofera posibilitatea servirii mesei in regim a lacarte, meniul zilei, cattering, precum si organizarii de evenimente personale - nunti, botezuri,  petreceri,  cat  si  profesionale  - lansari de produse, intalniri de afaceri, cu posibilitatea folosirii internetului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prioritatea noastra este ca, o data ce ne-ati trecut pragul, experienta dumneavoastra la noi sa fie una memorabila, astfel incat sa ajungem si sa ramanem in topul recomandarilor dumneavoastra viitoare.

La organizarea evenimentelor restaurantul poate fi decorat de catre echipa noastra, avand la dispozitie o gama  variata de aranjamente.

Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala romaneasca, rezervand o masa la restaurantul nostru, unde maestrii bucatari va vor incanta simturile cu specialităti deosebite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terasa restaurantului, unde au acces toti clientii nostri, prevazuta cu mese de exterior, TV LCD, WiFi, este un alt loc unde puteti petrece clipe de relaxare.

Va asteptam cu drag sa treceti pragul restaurantului nostru, sa va convingeti de unicitatea ambientala, de restaurantul traditional care reflecta ospitalitatea prahoveana, animati de pasiunea noastra in tot ceea ce facem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program zilnic: 8:30-22:00

Comenzi la tel: 0733107252

 

consultA MENIUl

© SEVA Hotel & Health Club 2016.

LOCATIE

Str. Paris Nr. 1,

105600 Campina, Prahova

Tel:+4 0727 735 799

office@hotelclubseva.ro

 

SOCIAL MEDIA

PROGRAM

Lu- Du: 8:30- 22:00

 

sus

>